Wandeltochten voor baas en hond(en)

Met enige regelmaat organiseert Gauisus wandeltochten. De wandelingen gaan door bij een minimale deelname van 4 baas-hond combinaties.
De achterliggende gedachte bij deze bijzondere tochten is dat wij rekening houden met honden waarbij hun gedrag het onmogelijk maakt om mee te doen met reguliere tochten. Deze honden die door verschillende oorzaken niet goed met andere honden kunnen opschieten verdienen ook een leuke tijd met de baas.
We starten niet massaal met veel bazen en honden. We proberen zoveel mogelijk unieke locaties te vinden. Op sommige wandeltochten kom je geen andere wandelaars (met hond), fietsers en overige verkeer tegen of we proberen dit zoveel mogelijk te beperken.
De meeste wandelingen liggen rond de 10 kilometer en worden net als de overige speciale activiteiten aangekondigd op deze site.

Op verzoek kunnen wij ook kortere of langere wandelingen op aanvraag organiseren. Wandelingen gaan dan ook door bij een minimale deelname van 4 baas-hond combinaties, eventueel door u zelf samengesteld.  De grote van de groep is door u zelf te bepalen. De starttijden zijn wisselend en zijn afhankelijk van het soort wandeling en de groepen en kan dus in overleg plaatsvinden.

 

 

Wandeltocht: Momenteel geen wandelingen op de agenda.